sunshiiine!

Solen håller sig kvar! så jävla skönt, joggat 5 km idag, inte illa pinkat för att vara jag! så jag är mycket nöjd, har precis kommit in efter en go köpp kaffe i solen med svärmor som pysslar och gödslar i trädgå´rn.
Vill också ha en trädgård som man kan gå runt o pyssla i! men först den här sommaren kommer gå till att så gräs, så nästa år kanske jag kan börja pyssla med rabatter. Även fast jag suger på blommor så kan mina fina systrar, så dom hjälper mig nog ;)
Jag måste lägga upp lite bilder på huset snart, de har jag glömt. Om några veckor blir det inflytt! börjar gå segt nu efter 2 års byggande, (Jonte 5 år)! även fast det ska vara som roligast nu så går det som tyngst konstigt nog. men håll ut en liiiiiten stund till :/ intalar jag mig själv hela tiden. *pust!!
Nu ska jag försöka ringa min storasyster som aldrig tamefan svarar i telefonen, det bevisar ju iofs bara vilket roligt liv hon har jämfört med mig ;) tjooo!
 

värmer själen

Ja solen värmer upp hela min själ! Otroligt skönt väder idag, kändes ju som rena rama sommaren :) vaknade vid 15.30 efter att ha jobbat natt, åkte upp till tusenkullen och hälsade på moster och kusin johan, så tog vi en skön promenix vid bygget.
Så blev det film och massa godis innan jag drog till jobbet. Klockan är nu 4 så har 3 timmar kvar, kunde varit 4 eftersom det är sommartid nu :D så jag vann en timme på att jobba natt, värre för dom som ska upp och jobba förmiddag ;)
Ska försöka gå upp vid 12 idag så jag får ut lite av dagen, tror de ska bli sol! 
Nu blir marre med på summerburst i juni också, så de blir jag, syrran och marre = fiinska siisu!! Är grymt taggad, calvin harris, afrojack, showtek, martin garrix, harwell, dada life, och sist men inte minst DAVID GUETTA! Brutalt är vad de kommer bli!
 
 
En torsk katt! 
 
 

örebro

Det inlägget jag skrev sist blev konstigt nog inte upplagt så de fick bli upplagt nu istället även fast de va förra veckan jag skrev de :) 
Är ledig nu i 2 dagar, så idag fick det bli en tur till örebro och hälsa på lillasyster, alltid lika mysigt att ses! Önskar att hon bodde närmare, men de kunde ju varit värre 1 timme in till örebro är inte såååå farligt! 
Det blev massa sportshopping nya springskor, träningstights, vindjacka och lite annat smått o gott! God burgare & gofika på marieberg, mysigt med systerdag <3
Imorgon får det bli invigning med nya grejjerna, har varit ut på 6 km jogg nu några gånger och det går bra! Kors i taket!! Hatar egentligen att springa, har alltid gjort och gör väl egentligen fortfarande! Haha, men man får väl stå ut och lida lite då och då för att försöka nå sina mål. I sommar får de bli box med syrran, de är så jävla gött :) 
Huset går framåt också, köket är snart färdigkaklat, tapetsera och lägga golv är inte allt för långt bort ;) ska uppdatera lite i bilder någon dag. 
Nu blir de bingen! Natti på er
 
 
 
Visa fler inlägg