29-nov

Jaha antagligen sista dagen jag sitter i Usa och gör ett blogg inlägg :( lite sorgligt faktiskt, men det ska bli skönt att åka hem också! idag var jag och shoppade lite, nu såhär en dag innan jag åker hem haha, menmen jag hann köpa det jag skulle köpa i alla fall! USA resan har varit underbar, träffat trevliga människor och sett så jävla mycket, washington dc, new york, north carolina, maryland, ja jag åkte igenom några stater också men dom räknas inte ;) det här kommer vara ett grymt minne kan jag säga! men, jag ska nog hit igen någon gång!
Julmyset har börjat där hemma också! skönt att komma hem till ;D haha mamma, pappa och min kära lillasyster hämtar mig på arlanda på torsdag, jag kommer vara heeelt slut!
Jag kommer få en chock, mycket kallare hemma än här, så dom skulle ta med min vinterjacka så jag inte fryser ihjäl!.. här är det lixom fortfarande grönt gräs?
aja nu ska jag sova och imorron är det sista dagen här, och på onsdag morron åker jag till flygplatsen och vidare hem till sweden! vi ses där hemma, pusssssssssss från andra sidan atlanten<3

27-nov

Har firat min första thanksgiving nu :) väldigt trevligt och väldigt mycket kalkon och pumpkinpie! haha men gott var det! I Torsdags var vi hos grannens föräldrar, massa folk träffade bland annat jaye, skön kille som precis släpt sin första skiva! (lyssna nedanför) Och igår åkte vi till North Carolina, träffade massa nya människor :) hade världens skönaste hotellsäng också. Så  jag har åkt bil i ca 13 timmar på 2 dagar nu? shit.. men har haft trevligt i alla fall!
kan inte fatta att jag tar planet hem till sverige nu på onsdag!? har gått sjukt fort, kan inte fatta att denna resa är slut redan? men men det kommer fler ;) är fortfarande sjuk! vafan vill inte vara sjuk när jag kommer hem :( hoppas jag blir bättre innan onsdag! ska ju servera på 50 års kalas på fredag också? kommer antagligen inte hunnit ställa om dygnet och vara helt jävla slut! vi får se hur det går.. vi ses säkert nästa helg mina käraste bästaste vänner <3

E

23-nov

Tisdag och klockan är halv 2 :) hemma är den alltså halv 8! sitter och kollar på världens sötaste bäbis som bara skrattar hela tiden :) han har börjat få tänder också, en liiiiten tagg i underkäken har han fåt och det kliar och kliar, man får sig ett hugg i tummen ibland ;) sötis!
8 dagar kvar innan jag kommer hem nu! måste mata lillen :)

E
Visa fler inlägg