Örebro

Gokväll! Nu mår älskling äntligen bättre, är skönt att slippa feber.
Gjorde min sista jobbdag för den här veckan idag. söndag-torsdag. Var jobbigt när man är lite små krasslig, man blir så jävla sliten direkt.
Ska vara skönt att vara ledig i morron, blir bilen in till örebro och handla lite behövliga grejjer.
Får med mig lillsyrran och moa på stan, mysigt att träffa dom! Isa skulle nog komma ner på stan o ta en fika med oss också. Älskar att sitta i stan på ett fik och bara titta på folk. Man längtar tillbaka till stan ibland, men både örebro och hällefors har sina för & nackdelar.
Var ute på gården ikväll med lilla sune, haha han är så feg vill bara springa in hela tiden. Dom andra katterna kom och ville hälsa, en av dom gav han en liten smäll på nosen, sen ville han defenitivt in ;) blir nog bättre sen ute i norrälgen, där trivs han ju redan :)
Kollade nyss på lyxfällan, herregud hur folk ställer till det för sig! helt sjukt. Man blir ju extra förbannad när dom har små barn att ta hand om, och bara massa lån upp över öronen som dom inte ens kan betala. Men dom kan allt betala över 30 tusen för förlovningsringar. Man förstår verkligen hur vissa tänker alltså.
Massa fest och födelsedagar här framöver! Lillsyrran fyller ju den 9:e, och nu den 5:e på lördag blir det avskedsfest för isa som drar till göteborg. Så den 26:e blir de stockholm och fira daniel som fyller 25! Min bästa och fina vän sanna och daniel ska ha en liten knodd i januari! är så glad för deas skull, det kommer bli så bra! längtar redan efter honom :) ska bli mysigt att känna på hennes bäbismage <3
På tal om bäbis, så är sigrid jätte duktig med nacken nu, kan hålla upp den utan problem. Hon växer så fort lill tussan, hon är ju för underbaar! längtar och tänker på henne typ hela tiden :)
Bäst att  slå på filmen om man ska kunna somna i skaplig tid så jag orkar upp i morron! gött att komma iväg i tid;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Jobbelijobb

Gokväll! Är typ frisk nu, har varit ute på pws nu i 2 dagar så nu känns de i halsen igen, får lugna mig lite tills jag är heelt frisk :) men de tar ju för evigt att bli av med förkylningen. 
Älskling fick feber inatt, han bara låg och skakade (tyckte de va kallt) och han var varmare än ett element, tyckte synd om honom :( men han mådde bättre när jag kom hem från jobbet idag, men börjar bli risig igen. Det brukar ju bli så att man är sämst på kvällar o mornar. 
Känns som att de flesta är förkylda nu. Är sånna tider.
Sista jobbdagen för den här veckan i morgon, såå skönt :) åker nog in till Örebro och shoppar lite på fredag med syrran och Moa :) ska bli mysigt <3 
Vill göra nått med håret, kanske lite bruna slingor? Vi får se.
nej nu ska jag sympatiäta glass med sjuklingen ;) 
pössss 
 
 
 

Byggs bygga bygga

Gokväll!
Äntligen har förkylningen nästan gått över, mår bra men snorar fortfarande en hel del. 
Har varit ute och byggt på huset hela dagen idag, pappa va med ut och hjälpte till också, sååå snällt det gör så mycket med en person till när man bygger, allt går fortare :) Vi monterade dit den inglasade gaveln! Fast bara ramarna, glasen kommer om ca 14 dagar, fyfan det blir så jävla bra.
Har även bestämt kakel o klinker till badrum bl.a. Nääästan i alla fall, finns så sjukt mycket!
Längtar verkligen tills vi kan börja smälla in kök, badrum m.m :)
Imorgon ska väl grabbarna fortsätta bygga, och jag ska jobba på gästis, hoppas jag är helt frisk! 
Sunis ligger och är as gosig nu när han får bli med till Norrälgen och härja, skaplig skillnad mot när han får vara hemma själv, då blir han helt galen när vi kommer hem och bara bits :/
Isa var hemma idag också, längesen jag såg henne, de är mysigt när hon är hemma :) hon flyttar snart till götlaboorg och ska gå makeup skola i 4 månader :) vi ska hjälpa till med flytt nästa söndag.
Fick träffa lilla Sigrid idag också, som jag längtat efter den lille sötungen <3 
Nu ska jag sova, så jag orkar gå upp i morgon :) 
Natti natti 
 
 
Haha nune gömde sig i eken och vägra komma ner ;) 
 
 
 
Visa fler inlägg