Golden beach resort ☀️

Ingen är lyckligare än mig just nu, om en månad drar jag, älskling, bebbe, isa, Martin och svärföräldrarna till Thailand 😍 Ao nang, Krabi! Alltså det ska bli så sjukt skönt. Att få lite sol! 
Tur man har välresta syrror som ger massa tips på grejjer som ska med 😘 så måste jag kolla upp twinrix m.m hur det blir nu när jag är gravid. Lite sista minuten resa 😄
Har aldrig varit i Thailand så det ska bli jätte kul!☀️
Ikväll blir det hobbit med älskling och Uffe 👍
Nu är det sista veckan i skolan sen jullov! Ända till 28 jan 😏☀️
 
 
 
 
 

Vecka 18

Jaha i onsdags gick jag in i v.18 ! Det går undan! Det är skönt när det går undan också, det beror nog på allt plugg och jobb jag har nu, dagarna rullar på :) 
nästa fredag är de dags för stora ul 😍 ska bli mysigt att se lillen igen ❤️ Efter det blir det julklapps handling! Panik som vanligt, men har man bestämt innan vad man ska ha går det rätt fort :) 
igår gick jag in på per Eriksson och kolla om jag skulle få nått bidrag, och jag fick 24 tusen!! Så jävla glad, det är som att vinna på lotto ju! Perfekt nu i juletider och dessa senaste månader har jag inte jobbat för det har varit så mycket i skolan och praktik m.m. man blir så glad när allt bara ordnar sig! Nu funderar man på vart pengarna ska spenderas, ska jag spara så jag har i vår när jag antagligen inte heller jobbar så mkt? Eller ska vi bara unna oss en semester nu innan bebi kommer? Känns som det kan ta några år innan det blir något sånt 😊 får fundera! 
Blek och finnig.. Jag skulle behöva lite sol 👆
ikväll är älsk på julbord i säfsen och jag hänger hos mamma och pappa :) vi kollar på star wars och myser 😍 skönt att vara hemma ibland! 
 
 
 
Man börjar verkligen se den lilla kulan! 
 

Vecka 17

idag går vi in i vecka 17 😊 Veckorna går ju as fort! Nu är bebis 12 cm lång och livmodern stort som ett bebishuvud,  känner verkligen att bebis är där inne och det är så häftigt! 😍 njuter verkligen! 
Provet idag gick skapligt, hoppas på ett godkänt i alla fall! Nu är det bara att kötta psykologi!! 
Ska ut med hundarna och sen blir det en promenad med Marre, de är bra att vi drar ut varandra 😍 Det blir mycket stillasittande för min del nu när jag pluggar. 
 
 
Bilden är tagen precis nyss😄
 
Visa fler inlägg