Hyttudden

11:e februari redan!! Jobbade förmiddag igår, natt idag, det är inte jätte lätt att ställa om sig hela tiden. Det är jobbigt, men vad ska man göra? Man får vara glad att man har jobb :p 
Idag är det dags för akupunktur igen, känns inte som att det är nå jävla muskelfel jag har, känner verkligen att de är en nerv jävel som drygar sig. Men jag får prova det här först så får vi se, vill bara att det ska bli bra, gör otroligt ont. 
Ska ringa syrran och höra hur det går med flytten, spännande :) vårat hus och våran flytt får vänta en stund, jag ska lägga upp lite bilder på hur det ser ut nu så kan man se före och efter bilder sen. Vi ska vara ur våran lägenhet nu om 16 dagar, så vi får nog flytta hem några veckor innan allt är klart i huset. Typiskt, men det är inte långt kvar!
Nu ska jag försöka få tag på Lini så jag får träffa min lilla guldklimp!!! 
 
 
 

Februari!

Mycket ska hända denna månad, vebruari som dom fortsätter tjata om på radion, jobbiga. MEN jag kommer bli varse sen när jag har egna lilla vabbarn! 
Den här månaden ska vi flytta ur lägenheten här på hantverksgatan, vi ska åka på Avicii och bo på hotell, jag kommer jobba som en tok och jag får träffa en liten efterlängtad Vincent som tittade ut i januari. Sen ska vi hjälpa syrran o Frippe flytta till ghns fetaste våning :) och massa mer! Plus att månaden är kort och kommer gå på en grisblink! 
Sist jag skrev så visste jag inte om jag skulle åka in till syrran och festa till det eller inte, och såklart det gjorde jag ;) jätte kul förfest med Robban, Mange, Syrran, Isa, Amanda & Nicklas, sen drog vi vidare till Ritz, också trevligt! Lyckad helg iaf! 
Nu i helgen blev det 25 års kaka i Karlskoga hos Jonas och Andrea. Det bjöds på god mat och kul sällskap. Efter vi fått i oss en hel del, drog alla till stat. Och jag som inte ska dricka så mycket drog 6 shorts med chick det sista jag gjorde, smart ASS! Mådde prima dagen efter men inte min kära pojkvän, hähä! 
Hade iaf väldigt trevligt :)
Jag SKA dra iväg och skaffa mig ett nytt gymkort den här veckan....måste! 
 
 
 
 
Visa fler inlägg