jobbet börjar.

jaha har inte skrivit på några dagar som vanligt haha jag får skärpa mig! Helgen bestod iaf av massa roligheter. Midommar blev det förfest hos emelie med ett stort gäng goa brudar, vi grillade och hade 5-kamp och gissa vilka som van? blondinerna + natta haha ;) grymt, drog till johannes efter det och där var överfullt med folk alltså! ujuj, drog på efterfest och där var det också kaaaooos så jag gick hem. Lördag: haha drack öl hela kvällen med ett skönt gäng, blev lite för mycket av det gooda så jag typ stukade foten haha usch vad ont det gjorde!
Söndag: stuugan hela dagen typ, kunde inte gå så var foten väldigt svullen ;S vi metade och mös! lini fick en börre på 8 hg fyfan va stor den var haha speciellt när man drar upp den på metspö! skulle egentligen jobbat idag men foten är inte helt bra så anna jobbade istället ska prova jobba i morron, tror och hoppas det går bra:)
vecka 31 blir det nog en utlandsemeter med sanna och dom som vill hänga på ;) guud va skönt det ska bli, så funderar jag på att säsongsjobba i åre med hagstöm! fyfan det kommer nog också bli kul!
nej nu ska jag fixa lite på mitt rum sen ska jag göra nått kul!

E

Dagens låt!

23-jun

happ idag har man klippt gräs, solat, tryckt en burgare med mammsen och kollat på fotboll.. haif mot nora och hällefors förlorade med 4-0 ILLA! menemn, dom tar igen ;)
Imorrn blire jobb på kantinen har ju inte jobbat där på läänge så det blir nog lite virrigt i början :) hoppas iaf det går bra! nu har man fixat planen för midosmmar också, skönt!
det blir förfest hos emelie med ett skönt gäng brudar med grillning ocg kubb, och efter de drar vi vell på fest nånstans känns som att det kommer finnas alternativ !
men nu måååste jag sova, om jag kan så man orkar upp i morron.

E

21-jun

vaknade halv ett, men det är inte så konstigt jag o cissi var vakna i 30 timmar igår! lite sleeten nu men inte så jobbigt som jag trodde :) vi hade as kul iaf ;) i fredags med! nu ska jag möta amanda vid dg´s och käka glass och efter det ska jag städa mitt rum och ta en promenad med linnea :)

EVisa fler inlägg