31 mars

onsdag idag :) hade en riktig myskväll igår med anna, sanna, andreas, malin och buster :) haha, kollade på film, käkade mat och kollade på the blind side. Bra film faktiskt !
Idag blire skolan, har bara två lektioner och värsta hålet på 4,5 timme ! usch, ska nog följa med malin in till örebro och hämta hennes bil :D en mitsubishi, så ska vi nog shoppa loss lite eftersom man får pengar idag ! måste bland annat ha studentskoor! skriver nog senare, ciiiiiaao

E

Dagens låt!


Den 29:e mars

happ måndag igen, känns som att veckan kommer gå fort eftersom man har fullt upp plus att man tar påsk lov på torsdag :) kommer bli så skönt! Idag vaknade jag och tog mig en skön dusch, gick ur duschen fem i halv nio och då fick jag sms av malin! vi börjar halv nio, inte kvart över tio som jag trodde fyfan blev stresssssad! så jag väckte mamma så fick jag sminka o sätta på mig kläder fort som fan. Var i skolan fem över halv inte så dåligt enligt mig :) efter skolan gick jag ut med belle o diva och efter det mötte jag sanna vid hällevi så tog vi en sköön promenad och solade lite :) och efter de gick vi hem till henne sen hem till mig och kollade på top modell och åt pappas goda köttfärsås, mumms.
I morgon ska jag kolla på busters små bullar ! ååh sötisar, och efter det blire lite prat om sommarjobb på kringlan sen ska jag och Sanna sova i robins lägenhet, och bara mysa :) skriver i morrn!

E

Dagens låt!

it´s your birthday!

Robins födelsedag idag ! GRATTIS <3 var hos f.berg igår med lite fölk, trevligt kom hem för 4 timmar sen ;S men det är bara att gå upp och fixa inför allt folk som kommer kl 2, haha har precis gjort en marängtårta med mandaringrädde och igår gjorde jag en smörgåstårta bara att garnera idag :) är faktiskt inge trött även fast jag bara sovit 3 timmar? kommer nog ikväll, har ju ett prov i morron också och för min del äre kört! har inte pluggar ett skit och jag har ju fullt upp hela dagen. Aja nu ska jag upp till hfs och hämta kläder! hörs senare

E

Dagens låt!

 
Visa fler inlägg