29/10

Hej på er! Igår blev det en örebro sväng med linnea och sigrid. När vi var framme hos anna satte vi på kött till kalops och drog ut på lite lekparkshäng. Sigrid är värkdens goaste, gud va vi får skratta till det lilla underverket 😍 var även in i årstid butik, jätte mycket höst pyssel! 
Vi gick hem och fixade kalops, sen komma mamma och moster på kvällskvisten! När vi hade ätit annas goda kalops drog vi alla ut till smultrongården. Herregud vilken butik! Det bjöds på fika också :) man ville verklige  i princip ha varenda liten pinal där inne. Men köpte mig ett litet fat och en skål, båda svart/vita av riff. Älskar serien!! 
Eftersom jag hade skola idag åkte jag och mamma hem. Hade gärna sovit kvar med syrrorna och sigiii <3 
Imorgon är det etik prov! Jag har varit så jäävla dålig på att plugga nu under praktiken,  blir arg på mig själv att jag är så jäävla dålig på självdiciplin! Hur svårt kan det vara att läsa lite varje kväll? Då hade jag kunnat boken vid det här laget.. känner mig mest uppgiven och att de får gå som det går! Är bortskämd att det alltid går bra fast jag stresspluggar en hel jävla bok dagen innan. 
Måste bli bättre, prov på andra boken nästa onsdag. Bara börja läsa imorgon efter provet! 
Nu måste jag läsa, john blund har nämligen redan strött lite sand i ögonen på mig.. snart kommer det komma en hel grävskopa känner jag. Sjukligt trött i detta mörker! Men man vänjer sig vid vintertiden så småningom.. 
 
 
 

oktober

Hej på er! Det blir med jämna mellanrum jag skriver :) går in på min sista praktik vecka i morgon, har haft 3 jätte bra veckor med eva fors som handledare, hon har verkligen varit grym! Finns även många sköningar där nere som förhöjer jobb dagarna :) 
Lillasyster har även fyllt 22 år! Paella och en mysig dag som alltid på våra fördelsedagar <3 
Nu är vi snart klara med det sista rummet i huset, som ska bli vårat nya sovrum :) är jätte nöjd! Skulle in till örebro igår och hämta hem garderober, men stommen till den fanns inte hemma!! Sjukt irriterande... så vi får åka nästa helg :/ fick lite kläder och en jacka handlat i alla fall. Så hälsade vi på fina lillasyster med lite hämtmat från saigon, alltid lika underbart att träffas <3 
Idag har vi grillat korv med hela familjen, utom anna :( vi var på udden i kaffesumpen, det var jätte skönt väder idag! Skönt med en ute dag! Nu blir det lite kebabsallad från viking och en mys söndag med älskling! 
 
Bäst att suga in hösten rejält, snön är på ingång ⛄🌞
 
 
 
Visa fler inlägg