Tjejkväll och babyshower!

Fredagen började med en trevlig tjejkväll hos marre, vi spelade spel, åt god mat och drinkar. Sen drog vi upp till cornelis. Jay smith hade spelat, och ändå satt det typ folk vid 2 bord kanske. Tråkigt när man tror det ska vara lite drag. Vi träffade dock farbror lasse och lena, så det var kul!! Vi gick bort till studentpuben en sväng, men drog hem typ lika fort. Blev en lyckad kväll!
Vaknar upp på lördagen och mår prima! så skönt. Syrran var hemma fre-lör, så vi passa på att träffas innan jag skulle på babyshower. Så det var mysigt att hon kom hem så vi fick umgås lite <3
Åkte vid 13 tiden hem till rebecca där vi skulle vara. Hon och lena hade fixat tacos och god fika, såå gott! Och emelie blev väldigt överraskad. Alltid lika kul att se reaktionen :) Satt och pratade ända till 17 typ, mycket trevligt! Spännande och se vem den där lille krabaten i magen är, h*n kanske kommer på Esters dag, vem vet.
Igår hade vi en chill dag. Åkte till mamma och pappa på en kopp kaffe och sedan vidare till uffe och britt. Ester fick åka lite fyrhjuling med jonte. Det gillade hon! haha hon satt och gungade när han stannade, som att hon ville åka mer! blir nog en liten motortjej, eller häst tjej. Hon älskar hästar. 
Nu börjar äntligen första tanden synas lite i underkäken. och hon fyller 1 år om en månad ungefär! Hon tog även sitt första steg för typ 2 veckor sen. Men hon har väl som mest gått 8 steg. Hon är lite feg än men det kommer nog snart :)
Skapligt april väder. Sol, regn, hagel, sol, kallt. Hoppas Maj blir varm och skön så man kan hänga ute. Längtar efter sommar nu!!
 

Sthlm

Då var påsken över, hade Sanna på besök hela påskafton vi käka lunch på Villavägen och middag här hemma, mycket prat och mys! Har bestämt att vi måste ses oftare, hon bor ändå bara 1,5 från Örebro. Så de får bli ändring. Har såklart umgåtts med familjen också, alla utom Anna som inte kunde komma hem över påsk!
Så i helgen fick jag ett infall och drog till Stockholm, mötte upp Sanna och vi överraskade henne. Hon blev så glad! Och jag med! Saknar att ha henne nära. Emma, Britta och lovisa var där och vi satt och drack drinkar till kl 2 på natten. Dans och ölspel blev det mycket av ;) skulle ha blivit utgång men vi bestämde oss för att de var sent och vi åt nattmacka sen la vi oss! Vakna upp igår och mådde bra, så jävla skönt att inte vara bakis. Speciellt när man ska åka bil i 3 timmar hem. Hade dock Emma med till Örebro så det var trevligt. Så fick vi oss en varsin burgare också 👌🏼  En mycket lyckad helg! 
På torsdag drar vi in till Örebro jag och Ester eftersom älsklingen har börjat jobba igen. Anna och matte kommer in och dom vill såklart träffa Lill skruttan. Så det ser jag fram emot. 
Annars i veckan ska vi bara träffa kompisar och fika... Haha det blir mycket fika när man är mammaledig, så lite promenader vore bra! Lättare nu när ljuset kommer. 
snart kommer manne och syrran så jag ska förbereda lite lunch! 
 
Här har ni en liten påsk kärring som vägrade huckle! 
 
 
 
Visa fler inlägg