sista natten...

Fyra nattpass har jag kämpat mig igenom den här veckan, det är hårt, men värt det när löningen kommer in på kontot.Ledig lördag, söndag och måndag, ska bli jävligt skönt :)
Idag kom svärföräldrarna hem från thailand, vill inte ens åka dit och se pepparkakorna!! haha, men vi ska väl fira britt som har fyllt år :) så det blir mysigt!
 
Kan inte bestämma mig om det ska bli razz och utgång i morron med anna, isa & sköna brudar, eller vara hemma och spara lite på levern. Aja, det spörs!
 

Vitt, vitt, vitt..

Jag blir allt lite piggare av ljuset, snön är rätt bra ändå. Bättre än regn och svarta/gråa dagar. Det blir en varmare kyla på något vis, mysigare, finare, ljusare. Helt plötsligt blev det mycket fördelar.
Barnen får åka pulka och törjeraggarna får lära sig sladda. Rätt kul med snö!
Jobbar för fulla muggar nu, man blir faktiskt mer psykiskt pigg av att jobba, inte bara sitta inne och vara obehövlig.
men såklart fysiskt trött, min ischias (om det är det) är sjukt jobbig nu, speciellt när man inte kan hålla farten på jobbet som man vill ha! och efter ett 8 timmarpass med ischiaskläm, är det inte skönt när man kommer hem.
När jag kommer hem och åkt bil i typ 10-15 minnuter kan jag fan knappt gå. men efter några minuter går det bra. Bara att hålla ut en stund. Samma sak varje dag, en natts sömn så är det inga problems på morronen!
Mina händer ser ut som en jävla öken, torr, röd, bubblig, kliar. Är nog min medicin för finnarna som torkar ut lite mer än vanligt. Plus att när man jobbar i kök/städ tvättar man händerna konstant, och har handskar som torkar ut huden. Tur min fina kille är på apoteket och ska köpa dundersalva åt mig <3
Idag fick min finaste Sanna och hennes kille Daniel en lite pojke som ska heta Vincent. otroligt glad för deras skull, mysigt som bara attan!! Ska bli kul att träffa det lilla livet i februari när vi ska till avicii! Hotell bokat i 2 nätter, ska bli sköönt!
 
 

Gråa dagar..

Våran "lediga dag" blev ju inte riktigt en ledig dag. Jonte fick åka ut och ploga som jag förstod.
Och idag skulle han grusa och grejjer. Så när han inte jobbar, plogar, eller grusar så är han uppe på bygget.
Inte så mycket tid över till oss precis. menmen, det kommer väl.
Varje år vid den här tiden känner jag mig depp, irriterad, gråå. Hatar januari. Ingen ork till nått, man går i samma tråkiga gamla ekorrhjul. Hoppas det blir bättre, fast de vet jag ju att det blir! Bara att vänta ut skiten.
Godis, glass och chips funkar för stunden. När mina dagar inte är så gråa längre så kanske det där perelli start paketet ska öppnas och drickas upp, och ett gymkort ska inhandlas. Jag vet att jag blir piggare av träning. Men just nu är motiveringen = noll!
Nej nog om klagandet! sätter mig väl i soffan med daimglass paketet och väntar in min karl! tjooooooo
 
 
 
 
Visa fler inlägg