modevisning

Hello, i söndags var jag på modevisning har inga bilder på min dator men om ni går in på aritzmania.blogg.se så ser ni bilderna :) alla var jätte duktiga, haha blev tårögd när linnea och fredrik kom in som brudpar i slutet :) Igår var jag med fanny hela dagen, när anna slutade jobbet så åkte vi ut till sången med amber,fanny, anna cissi o kim :) vi träffade buster o mattila där och de blev bad o tårtkrig o grejjer :) haha, sen gick vi hem till oss vid typ halv tolv och spelade volley boll på våran gård, haha de var kuul ;D Idag har jag varit i örebro med cillan o amber, hittade inte så mkt, en klänning,en bikini, smink, smycken, brillor, en tröjja och leggins :) menmen, vi tog två bussen hem, de var så jäävla varmt och typ innan nora spydde en liten unge i bussen så de luktade as mkt spy ! usch fyfan va jobbigt de var. Kom hem vid fyra då gick jag ut me hundarna som inte ville gå, och sen lagade pappi lite god kyckling med ris mumms :) buster ringde nyss, de blir volley boll i kaffesumpen vi halv åtta typ, de blir nog kuul :) ha en bra kväll !

E

update

Nu har jag inte haft tid att skriva på två dagar menmen, fest i fredags, haha hade riktigt kul faktiskt, men de blev en aning för mkt spriit, så lördags morgonen började med att jag spydde o spydde usch ! åkte hem helt skakis.. de var massa folk hemma hos oss, orkar inte skriva alla men de var en hel del vi hade volley boll turnering fast jag var inte med eftersom jag mådde så jävla dåligt ;S jag åt lite mat typ vid fem och sen blev jag piggare :) jag,buster,anna,lalla, christoffer, anders, pappa, m.m gick ner till svartälven för att lala,buster,christoffer och anna skulle bada ;D haha lala gjorde bomben på sen sten som var typ 10 cm under ytan ajaj ;S skaplig rövkaka han har idag :S menmen efter de gick vi hem till oss igen och speelade spel, seen skulle alla soova jag och robin fick inte plats hemma så vi åkte ner o sov i robins lägenhet ;D

Idag har jag vart ute i daniel o rebeckas stuga med lite folk fredrik,lini,reben,daniel,jesper,emelie,robin, markus och jag :) åkte ring o båt de var trevligt ! fyyfan va varmt de har varit idag alltså !! nu blire byta om sen åka o kolla på modevisning i folkets hus, frida frågade om jag ville vara med och gå men jag sa nej, usch jag har scen skräck :)

E

Blandade bilder från hälja !
 

 

 

 

party

Idag har jag vaknat, åkt hem och klippt heela våran gräsmatta :) blev ju svett haha de är bra ;D varit och handlat lite inför kvällen med robin, ska bara fixa lite och äta sen ska jag anna,fanny och sjöberg åka ner o förfesta i grythyttan, sen blire fest i amandas stuga om man får komma :) vi får se vad de blir, ha en nice kväll !

E

Visa fler inlägg