flytt!

Idag ska jag hjälpa linnea o frippe att flytta heela dagen :) hoppas det blir klart så vi kan ha lite förfest där imorgon innan stallet :D Vad äre för jävla skit väder? usch, hoppas verkligen på sool i morgon!
Nu lär jag iväg ! tjooooo

E

29-juli

Igår var jag, linnea och frippe till kolmården :) hade hur mys som helst, vi gick runt och kollade på alla fina djur och käkade hamburgare. Så gick vi på delfin show! jag o lini blev typ tårögda, gud va duktiga delfinerna är!
På vägen hem bestämde vi oss för att stanna i örebro och käka på hellas och kolla på bio, och det blev inception, gryyym film :) blev ganska sent vi kom hem!
Imorse kom linnea o frippe och sa att jag skulle med till degerfors så jag blev med dit, dom skulle hämta deras nya bord och stolar till lägenheten som dom får flytta in i morgon :D lägenheten var jätte fin! så har jag hjälpt dom packa ner lite grejjer, så i morgon ska vi börja flytta ner dom till gryhyttan :) spännande..
Nu ska jag lägga in bilderna sen igår, sen ta mig en varm skön dusch!

E

27-juli

Äntligen en solig dag! har legat ute i storsand med lini, frippe, sara, anna, tobbe o robert :) riktigt skönt vare, och efter de drog jag, lini o frippe till hurtigtorpet och tog oss en tur på 5 km.. sen åkte vi till hedtjärn och tog oss ett dopp, jävligt kallt men efter en stund var det riktigt skönt i vattnet:) och nu kvällskvisten blev det grillning på villavägen, mumms va gottit det var :) och nu ska jag snart gå och soova för i morrn ska jag med linnea o frippe till kolmården :D kommer bli kuul, fast vet inte om det blir fint väder.. men jag håller tummarna!

E

lilla diva ville också vara med på grillning!

Visa fler inlägg