kryssning och helgen.

Har inte skrivit på några dagar, som vanligt men det blev en hård helg :) haha

Onsdag: skola, sen bussen till örebro med malin, sanna och johanna :) sen vidare med tåg till sthlm, vi hade jätte mys hemma hos sannas mamma med good mat och film!

Torsdag: Gick upp och käkade mat direkt istället för frukost :) haha, sen började vi fixa oss hemma hos sanna, vi började med vår första drink vid typ halv tre, bacardi razz, piggelin, lime och frysta hallon i mixern (Y) as bra, gott som fan eftersom det var såå jävla varmt ute. Sen drog vi till tunnelbanan och åkte till hamnen och där mötte vi upp alla treor sen på bååten :) alla gick till hyttarna och lämna packningen sen blev det buffé, man fick dricka så mycket man ville så där blev man ju kvar ett tag ;) sen upp till tax freen och inhandla lite alkohol, sen gick vi till hyttarna och fixade oss och började dricka.. blev kareoke och dans till halv sju på morgonen för mig och sanna haha!

Fredag: Vaknade kl 12 typ, knäckte en cider och gick ner i restaurangen och åt lite:) sen var vi uppe på däck, satt i solen och hade det jävligt skönt :D Kom hem till hfs typ elva och då blev de soova direkt efter en 4 timmars resa hem.

Lördag: Lite sleten, blev frukost på fiket sen blev det chill. På kvällen blev det grillning hos robin med massa folk, vi hade riktigt trevligt :)

Söndag: Slöö daaaaag!

Idag: Började skolan vid tio, vi övade på studentsången haha det gick ju sådär :) Sen hade vi fika och utvärdering med helen. jag och sanna skulle precis gå hem så dyker bosander upp fast han är sjukskriven? Så vi hade lektion i alla fall, skulle redovisat men jag hade inte med mig några grejjer eftersom han var sjuk, såå vi får vell se om jag får sämre betyg pga det men då är han ju störd! aja, nu ska jag plugga lite och ikväll blire chill med lite folk från trean, vi ska väl sitta ute på en filt och hade trevligt!
Lite bilder från kryssningen!

E






Visa fler inlägg