29-okt

Om 2 dagar är det November och då är det 4 veckor kvar innan jag kommer hem :D wiie, har stäädat hela huset idag så småbarnföräldrarna slipper :) här är det 24 grader varmt & sol, hur är vädret hemma?;)
Ikväll är det tacos och mys! helst skulle jag vilja röjja järnet ikväll med alla mina underbara vänner! menmen inte långt kvar innan jag får göra det nu!
Oscar har bara ett ord i huvvet och det är poop = bajs! hela tiden poop poop, börjar bli trött på det ordet :D haha, han var utklädd till vampyr idag när han skulle till skolan såå sööt! på söndag kommer det nog vara ännu värre, massa vampyr barn överallt! men ändå ganska mysigt ;) längtar som tusan tillnästa helg då jag & karin ska dra te NEW FUCKING YORK kommer bli gryyymt !! Vänner! hoppas verkligen ni kör ALL IN ikväll ;) pussss från andra sidan Atlanten!

E

26-okt

Bebisfri vecka den här veckan, för karin åker till italien och tar med lilla jonas :) men är inte ledig för det, har ju en 5åring och en 7åring kvar i huset ;) På söndag är det Halloween så då blir det trick or treat med barnen! ska bi kul, den är det lixom november?! har redan varit här en månad då :) shit va jag längtar till jul nu, massa mys med familjen och nyår!! shit vilket röjj det kommer bli, har ju inte festat med mina bästa på 2 månader då! är redan sugen ;) fast ganska bra med lite rehab för min del faktiskt ;)
En låt för festfolket!

E

24-okt

Måste uppdatera mer enligt anna så jag får väl göra det :) idag har jag varit på silver diner och käkat brunch! american pancakes blev det, inte riktigt min smak! sirap och en stor smörboll till, uusch! gjorde inte som emil iaf och halsa sirap med smörbollen (han trodde det var en glasskula) hahah!
Sen har jag varit ute o solat och karvat pumpor! men man måste ta in pumporna på natten så inte alla erkorrar kommer och käkar upp dom, i början tyckte jag ekorrarna var söta men nu är dom överallt och äter allt! inte så söta längre.
Igår hade vi film mys med massa glass och popcorn, sjukt god glass gör dom här i usa, en sak som är säker ;)
Längtar hem lite nu faktiskt, 5 veckor kvar sen är jag hemma :)

E

Visa fler inlägg