Summerburst!

Måste summera våran summerbursthelg! 
Fredagen började med att jag, mamma och Marre tog Volvon till Stockholm. Landade hos syrran och Lovisa vid lunch, fick god köttfärsås och spagetti, vi fixade oss och tog några groggar! Sen körde matte oss till hotellet. Drack lite mer sen gick vi till Gärdet. Regn och blåst. Men vi dansade oss varma en stund men sen blev det kallt så vi gick till hotellet efter armin van buuren. Musiken var grym!! 
 
Lördagen började med god hotellfrukost, sen tog vi oss några groggar på Anna och Lovisas hotellrum. Efter det drog vi upp på stan! Kollade lite i affärer och gick till fridays för lunch och drinkar 👌🏼så gött! 
Sen hem till hotellet igen där vi fortsatte på dom där razz flaskorna och ölspel 😄 Moa och hennes gäng kom på lite förfest! Kul när vi var så många, sen drog vi till Gärdet och det slog på bra för min del! Haha men det gick bra. 
Sjukt mycket folk! Men jävlar va bra dom spelade, och Alesso avslutade brutalt bra! Så härligt att bara dansa med härliga människor. 
 
Söndagen. Hotellfrukost. Släppte av Anna och Lovisa. Åkte hem. 
 
Livets helg som vi säger! Lika bra varje gång 🙌🏼🍻💃🏼
 
Bildbomb! Love you guys 💕
 
 

1 år!

Igår fyllde vårat lilla hjärta 1 år! Känns som hon funnits jämt men samtidigt känns det som året har gått fort. sjukt vad mycket det händer på så kort tid ändå. För ett år sen var hon helt färsk, nykläckt liten bäbis. Nu kan hon gå, säga några ord, förstå vad vi säger. Hon har blivit stor, fast hon är så liten! Så glad i hjärtat att hon är våran! och hon kommer finnas i våra liv ända tills vi stupar ❤️ Mamma och pappa älskar dig! 
Det blir 3 dagars med kaffe och fika, tack till alla som firat och grattat ester! 💕
Gud va varmt det var igår på esters dag! Var klibbig hela dagen. Man är väl ovan, lika varmt idag verkar det bli så vi lär fram med solskyddsfaktorn 😎 
Ha en fin dag allihop 🌸☕️ 
 
 
Visa fler inlägg