Förberedelser

Nu är allt fixat och inhandlat tills i morgon! Bara lite småplock som ska göras. Jag jobbar såklart på dagen börjar 7 också, hoppas jag kan hålla mig vaken till tolvslaget! får ligga i med drinkarna då lär de inte bli några problem ;) 
Är så jäkla laddad nu, ska bli jätte kul! Lite snittar, fruktat och välkomsbål när alla kommer, lite senare en grym 5kamp, sen blir de skumpa och inskålning av 2014!!!! Och såklart nyårskyssen från älskling ;) 
Ska ta massa bilder, som kommer läggas upp på bloggen :)
Just nu tvättar och städar vi, så gött att få det rent och snyggt. 
Bäst att fortsätta... 
 
 
 

Mellandagarna

Nu är julen över och vi väntar på att få fira in det nya året! Julafton var jätte mysig, vi var hos svärföräldarna hela dagen och mös runt, isa var hemma också, fick massa fint :) vid 5 drog vi hem till villavägen, och var där hela kvällen, fick massa fint att familjen <3 lyckad julafton, som alla andra år! Sigrids första dessutom :)
Nu är nyår planerat också och vi vet vilka som kommer och inte. Det kommer bli en dunder fest hemma på villavägen, är så jävla laddad, ska bli as kul!!
Jag och lillasyrran drog in till örebro igår, mysigt med lite systertid! Vi drog till stora örebro och där träffa vi moa, py & natta, alltid lika kul! Men ja och anna va så jävla trötta så det blev skaplig tidig hemgång, fast först god kebab såklart.  Idag har vi flängt runt lite, marieberg, elgiganten, willys... masser med människor också nu när det är mellandagsrea så vi handlade bara det vi behövde, orkar inte gå och handla massa kläder när det är proppfullt överallt... jag köpte nyårsskjorta och två tröjjor till älskling, det är han värd nu när han och mange har snickrat upp innertaket på 2 dagar, grymma <3
Imorgon ska vi till farmor och käka lite, ska bli mysigt, ett tag sen man såg henne!
Vi har en till katt nu också! han heter också sune och är en stoor viit bondkatt, världens goaste! Har faktiskt döpt lillsune efter honom, storsune och lillsune! Hans mattte har nämligen gått bort så jag tog honom, istället för att han ska bli en stallkatt!  
Sigrid växer för varje dag, nu sitter hon själv och snackar bebispråk ;) så söt!! tänk att hon kan lysa upp ens vardag så mycket, lilltolan <3
Lägger in lite blandade bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 

...

Jobbar 3 nätter nu, och ska jobba i köket på söndag (10timmarspass). Så är ledig fredag och lördag, ska bli skönt! 
Har haft en irriterad dag, är irriterad på allt!! :/ kom inte in på skoljävel heller, så de är bara att fortsätta flänga runt..
Hade verkligen hoppats på att börja plugga o komma nånvart i livet men ickeeeee.
ajja, tränar varje dag iaf, ett plus. Hoppas man kan hålla i bara. 
Film. Sova..
 
Härliga sommarkvällar
 
Visa fler inlägg