BF+6

Jaha idag har vi gått över bf med 6 dagar! Och nu börjar jag bli otålig faktiskt :) Ont i höfterna och knöliga nätter 😅 menmen, jag får stå ut en stund till tills den här envisa bebisen vill komma! 💕 har ju haft världens bästa graviditet så det här är bara fjant klag det lilla ont jag har nu egentligen 😄 men jag går runt här hemma och har så tråkigt på dagarna! Städat, tvättat och pysslat så nu finns det inget kvar att göra.. Har lixom ingen energi till nått! Jobbigt att laga mat nu tillomed :) men ändå fast jag är trött vill jag göra nått på dagarna! Går och småäter konstant! Inte undra på man gått upp 18 kg Och det har verkligen kommit nu på slutet när jag har börjat svälla lite också, har inga fotknölar kvar 🙈 har stått still på +13 kg stadigt ända tills nu på slutet..
Men just nu skiter jag i det.. Är jag hungrig äter jag 😆 Fast många av gångerna är det bara för att jag har tråkigt som jag trycker i mig massa gött.. 
Får ta tag i det där när bebi är ute 👌🏼 
Så lilla bebis vi väntar här utanför på dig, kom nu! Mamma och pappa längtar ihjäl sig efter dig ❤️ 
 
Taget för 2 dagar sen! 
 
 
 
 

Vecka 40 ☀️

Inne i vecka 40 och 5 dagar till bf! Det är bara 5 dagar! Helt galet, kommer ihåg när jag tyckte den var nära med 100 dagar kvar 😅 280 dagar är det ju totalt...
Känns dock som jag kommer gå över, har inga känningar alls.. Men när man inte fött barn förrut är de svårt att känna igen tecken på att det snart är dags :) 
Den här veckan har det börjat bli tungt på nätterna, det lixom strålar i höfterna och jag kan ju inte sova annat än på höfterna.. Tungt och vända sig är det också! Kissar oftast bara en gång per natt så det är ju inga problem! Jag har ju haft en sån bra graviditet så det här känns fjantigt att klaga!! nu är det fan inte långt kvar så det kan jag verkligen leva med lite höftont och svullnad 😇 
Har fullt upp med plugg som vanligt men har en känsla av att jag inte kommer hinna med alla inlämningsuppgifter innan lillen kommer.. Har precis gjort 2 prov. 
Jag är så jäkla opeppad på plugget just nu! Svårt att koncentrera sig på det..Tänker bara på massa annat :) och när jag typ vet att jag inte kommer hinna klart så blir det ju inte bättre! 
Har varit otroligt trött i typ 3 dagar, somna på soffan hos svärföräldrarna på dagen idag..Haha man ska nog lyssna på kroppen nu på slutet 😊 får vila så mkt jag kan när jag är sådär trött, men oftast har jag så mkt planerat! 
Längtar så mycket efter bebis ❤️ otroligt spännande att se vem det är! Pojke? Flicka? Ljushårig? Mörkhårig? Blåögd? Grönögd? Kooom nu 🙈❤️
 
Har inte tagit någon bra bild, den här är tagen för en vecka sen! Får försöka ta några innan de är för sent💕
 
 
 
Visa fler inlägg