Örebro

Gokväll! Nu mår älskling äntligen bättre, är skönt att slippa feber.
Gjorde min sista jobbdag för den här veckan idag. söndag-torsdag. Var jobbigt när man är lite små krasslig, man blir så jävla sliten direkt.
Ska vara skönt att vara ledig i morron, blir bilen in till örebro och handla lite behövliga grejjer.
Får med mig lillsyrran och moa på stan, mysigt att träffa dom! Isa skulle nog komma ner på stan o ta en fika med oss också. Älskar att sitta i stan på ett fik och bara titta på folk. Man längtar tillbaka till stan ibland, men både örebro och hällefors har sina för & nackdelar.
Var ute på gården ikväll med lilla sune, haha han är så feg vill bara springa in hela tiden. Dom andra katterna kom och ville hälsa, en av dom gav han en liten smäll på nosen, sen ville han defenitivt in ;) blir nog bättre sen ute i norrälgen, där trivs han ju redan :)
Kollade nyss på lyxfällan, herregud hur folk ställer till det för sig! helt sjukt. Man blir ju extra förbannad när dom har små barn att ta hand om, och bara massa lån upp över öronen som dom inte ens kan betala. Men dom kan allt betala över 30 tusen för förlovningsringar. Man förstår verkligen hur vissa tänker alltså.
Massa fest och födelsedagar här framöver! Lillsyrran fyller ju den 9:e, och nu den 5:e på lördag blir det avskedsfest för isa som drar till göteborg. Så den 26:e blir de stockholm och fira daniel som fyller 25! Min bästa och fina vän sanna och daniel ska ha en liten knodd i januari! är så glad för deas skull, det kommer bli så bra! längtar redan efter honom :) ska bli mysigt att känna på hennes bäbismage <3
På tal om bäbis, så är sigrid jätte duktig med nacken nu, kan hålla upp den utan problem. Hon växer så fort lill tussan, hon är ju för underbaar! längtar och tänker på henne typ hela tiden :)
Bäst att  slå på filmen om man ska kunna somna i skaplig tid så jag orkar upp i morron! gött att komma iväg i tid;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg