Höst!

Nu har jag kommit in i plugget ganska ordentligt. Tycker det är en ganska hård start faktiskt, ska skicka in våran andra inlämningsuppgift imorgon. Så går jag på APL nu till veckan, ska vara på gamla björkhaga. Ganska kul faktiskt, så när vi kommer tillbaka om 4 veckor så ska vi ha prov på båda våra kurslitteratur böcker. det är hårt, kunna 2 böcker och ha praktik heltid. Men det brukar alltid gå bra ändå :)
Hösten har kommit sjukt fort tycker jag. flyger löv överallt och det är bitande kyla på mornarna. Men det är samtidigt sjukt mysigt! snart dax att börja mys elda i kaminen :)
Jag och syrran var hos sanna för 2 helger sen, lite drink kväll med brudarna. Vi hade jävligt kul! Och förra helgen kom sanna och vincent hit. Vi plockade sjukt mycket trattisar och bara hade det gött hela helgen. Det är så mysigt att vi tar oss tid för varandra tycker jag, hon bor ju ändå typ 30 mil bort. Kommer bli lite bättre nu när dom ska hyra hus lite utanför, det tar 1,5 timme in till örebro för dom då :) klockrent!
Var på en ruskig prommis med marre nu på eftermiddagen. Vi försöker gå så mkt vi kan ;) men nu när vädret är såhär, vill man hellre träffas på en kopp te :) jag tycker om den där marre <3
Läste på linis blogg att det blir tacos på villavägen ikv, jag och jonte får väl snylta in oss! tänkte köpa med tacos hem, men vill träffa lill snoling ju!
Nu lär jag hem och duscha innan jag fryser ihjäl, hade gott <3
 
 
En liten gossig Vincent!
Mosters snooling <3
 
 
 
 
Visa fler inlägg