Tjejkväll och babyshower!

Fredagen började med en trevlig tjejkväll hos marre, vi spelade spel, åt god mat och drinkar. Sen drog vi upp till cornelis. Jay smith hade spelat, och ändå satt det typ folk vid 2 bord kanske. Tråkigt när man tror det ska vara lite drag. Vi träffade dock farbror lasse och lena, så det var kul!! Vi gick bort till studentpuben en sväng, men drog hem typ lika fort. Blev en lyckad kväll!
Vaknar upp på lördagen och mår prima! så skönt. Syrran var hemma fre-lör, så vi passa på att träffas innan jag skulle på babyshower. Så det var mysigt att hon kom hem så vi fick umgås lite <3
Åkte vid 13 tiden hem till rebecca där vi skulle vara. Hon och lena hade fixat tacos och god fika, såå gott! Och emelie blev väldigt överraskad. Alltid lika kul att se reaktionen :) Satt och pratade ända till 17 typ, mycket trevligt! Spännande och se vem den där lille krabaten i magen är, h*n kanske kommer på Esters dag, vem vet.
Igår hade vi en chill dag. Åkte till mamma och pappa på en kopp kaffe och sedan vidare till uffe och britt. Ester fick åka lite fyrhjuling med jonte. Det gillade hon! haha hon satt och gungade när han stannade, som att hon ville åka mer! blir nog en liten motortjej, eller häst tjej. Hon älskar hästar. 
Nu börjar äntligen första tanden synas lite i underkäken. och hon fyller 1 år om en månad ungefär! Hon tog även sitt första steg för typ 2 veckor sen. Men hon har väl som mest gått 8 steg. Hon är lite feg än men det kommer nog snart :)
Skapligt april väder. Sol, regn, hagel, sol, kallt. Hoppas Maj blir varm och skön så man kan hänga ute. Längtar efter sommar nu!!