Uska

Det går lng tid mellan gångerna här! Vad har hänt sen sist, ja ja har hoppat på uska utbildningen igen efter mammaledigheten. Men nu edast på distans, lite ovant men det går bra!
Kommer vara färdig sista juni om allt går som det ska! på lilla sigrids 4 års dag, bra dag att fira :)
Mamma, pappa, anna och mathias är i Toscana en vecka, herregud va fint det ser ut på alla snapchats man får, skulle inte sitta fel att ligga brevid i en solstol där nere. Men vi får resa nån annan gång, det går fler tåg. Så idag och imorgon är vi hundvakter till två hjärndöda bullterriers som inte vill vara ute och gå, dom vill helst ligga i soffan och bli matade typ.
Ester har börjat på 15 timmars dagis här uppe i sikfors, är jättenöjd med att ha henne där. Hemmagjord mat, bra inne och utemiljö, blandade åldrar, känns avslappnat och mer som dagmamma. Ester älskar dagis, vinkar och verkar inte bry sig om att mamma försvinner. Men det kommer nog komma dagar då det inte är så enkelt förstår jag. Hon förstår så mycket nu! allt man säger. Man blir lika förvånad varje gång..nu ska hon bara lära sig prata så hon slipper bli så arg när jag inte fattar vad hon menar. DÄ och pekar med sitt lilla finger. haha förstår nästan allt hon försöker göra sig förstådd med, men ibland förstår jag inte och hon blir argare och argare. Galet va mycke man tycker om sin unge alltså, lilla gurknosa! undrar hur många gånger om dagen hon får stå ut med tvångspussar!
Nu ska jag göra klart den sista frågan i arbetet sen ta en stå på gräset tur med hundarna!