Lilla tvillingen

De små Tvillingbarnen tillhör lufttecknet, vilket visar på ett intellektuellt och socialt barn. Tecknet styrs av planeten Merkurius, som står för bl. a. kommunikation och förmågan att tänka. Tvillingbarnen börjar ofta prata tidigt, och de pratar mycket. De pratar sig in och ut från saker, och är otroligt nyfikna. Tvillingarna är mycket sociala och älskar att samla människor. Fantasin är stor, och de är inte alltid så noga på vart gränsen mellan fantasi och verklighet går.
 
Råd till föräldrarna: Lär Tvillingbarnet vikten av rätt och fel. Ge dina barn frihet att komma och gå.
 
Ska bli spännande att se hur Ester blir i sin personlighet sen. Hon är så go nu så att jag på riktigt vill tugga på henne! sitter själv och pysslar på lekmattan och springer runt i gåstolen. Glad för de mesta, men får sina små utbrott! Tror de är bissingar snart, för hon tuggar på nått och blir lixom blixt arg för en sekund. Haha tycker mest hon är söt när hon ilskar sig. Känns i kroppen att det var längesen man hade sovmorgon! i princip 5-6 varje morgon lär vi gå upp. Och äter 1-2 gånger om natten. Vet ju dom som sover hela nätterna osv, fyfan va gött! men alla är ju olika. Hoppas i alla fall att hon snart sover hela nätter så man får lite mer sömn :) Så vill jag möblera om i sovrummet, men sålänge vi har Esters säng jämns med våran så kan vi inte göra om så det blir bra. Men vill som sagt att hon ska sova hela nätterna först.
Andra advent idag, det kommer smälla till så är det julafton. Var på stan med syrran igår och handla lite julklappar så nu är det typ bara 3 kvar eller nått, riktigt gött! brukar alltid stress shoppa typ veckan innan jul. Skönt att ha lite uppstyrt.
Vi fick hem nya soffor i veckan och jag är helnöjd. Hade en stor svartgrå divan soffa innan, den gick ju inte att möblera med, så nu är det mycket bättre. Det blev en 3:a och 2 fotöljer.
Idag har jag och Anna varit hos pertan och ätit lite julmat och bakat julgodis! det blev lakritsfudge, wienernougat och brända mandlar. Jätte mysigt!
Och nu sitter jag och gärspar ihjäl mig så nu blire bingen! lägger upp lite bilder nån dag framöver :)
Visa fler inlägg