Sommar!

Jag gör som vanligt och uppdaterar inlägg lite då och då ;) jahapp vad har hänt sedan april? ja jag har blivit världens lyckligaste moster till världens sötaste lilla Sigrid! :) Är så glad att ett nytt litet liv har kommit in i familjen, hon är en månad nu, tiden springer iväg!! helt sjukt ju :)
 
Så har vi skaffat oss en liten galen kattunge som heter sune och är 11 veckor nu! han är vit och beige. Hans mamma blev överkörd när han var 6 veckor :( därför fick vi honom tidigare.. så han har fått nappflaska med ersättning tussen! han är så go nu.. fast ibland ett litet monster också, bits och rivs så vi blir tokiga.
 
Den här sommaren har ju varit hittills helt brutalus om man jämför med förra som bestod av regn! känns som att jag såg solen senast för 2 år sen för fan.. så de va på tin att få lite värme och solsken ;)
Jobbar på gästis nu hela sommaren och det är grymt gött att jobba 7-14 istället för kvällar, helger, 12 timmar pass osv..... måste komma ifrån jävla restaurang branchen! så mkt slit för så lite pengar, de är inte värt de!
Jag sökte ju skola, men kom inte in ;( så det är bara att fortsätta söka tills jag kommer in, vore så jävla gött att ha en utbildning och få ett bra fast jobb! :)
 
Jag och älsklingen skulle åkt på en minisemester nu den här veckan, men jonte hoppar på kryckor nu så de blev till att vara hemma! Han hoppade över staketet hemma hos oss och hoppa rätt ner på en fet pinne som fastnade i foten, den va ju inte nådigt liten heller... så nu äter han antibiotika och värktabletter stackarn! tur han har mig som tar hand om honom :) haha!
Annars har jag haft massa trevligheter hittills den här sommaren! Sanna har varit här och vi sov i stugan, det var as mysigt! vill att hon ska flytta hit så vi kan umgås varje daag!
Vi har fiskat, badat, solat, ätit massa glass, många grillkvällar, några drinkskvällar! kan inte skriva allt här för det skulle inte gå att skriva så mkt! Är så glad att jag har världens bästa familj och pojkvän <3
 
Just det! Husbygget går framåt, taket på och massa annat har gjorts, tur vi har mina underbara svärföräldrar som är där och pysslar massa hela tiden! Dom hjälper till jätte mycket, så duktiga!
Längtar ihjäl mig tills vi kan flytta in nu, och det är inte jätte långt kvar ;)
Vi ska nog in i morron och kolla på lite kök & annat roligt! :)
Nej nu ska vi ut i solen! Här får ni lite bilder också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg