29/10

Hej på er! Igår blev det en örebro sväng med linnea och sigrid. När vi var framme hos anna satte vi på kött till kalops och drog ut på lite lekparkshäng. Sigrid är värkdens goaste, gud va vi får skratta till det lilla underverket 😍 var även in i årstid butik, jätte mycket höst pyssel! 
Vi gick hem och fixade kalops, sen komma mamma och moster på kvällskvisten! När vi hade ätit annas goda kalops drog vi alla ut till smultrongården. Herregud vilken butik! Det bjöds på fika också :) man ville verklige  i princip ha varenda liten pinal där inne. Men köpte mig ett litet fat och en skål, båda svart/vita av riff. Älskar serien!! 
Eftersom jag hade skola idag åkte jag och mamma hem. Hade gärna sovit kvar med syrrorna och sigiii <3 
Imorgon är det etik prov! Jag har varit så jäävla dålig på att plugga nu under praktiken,  blir arg på mig själv att jag är så jäävla dålig på självdiciplin! Hur svårt kan det vara att läsa lite varje kväll? Då hade jag kunnat boken vid det här laget.. känner mig mest uppgiven och att de får gå som det går! Är bortskämd att det alltid går bra fast jag stresspluggar en hel jävla bok dagen innan. 
Måste bli bättre, prov på andra boken nästa onsdag. Bara börja läsa imorgon efter provet! 
Nu måste jag läsa, john blund har nämligen redan strött lite sand i ögonen på mig.. snart kommer det komma en hel grävskopa känner jag. Sjukligt trött i detta mörker! Men man vänjer sig vid vintertiden så småningom.. 
 
 
 
Visa fler inlägg