November

Första snön har kommit och jag tycker det är super mysigt, men gud va kallt det är! med snön kommer ju ljus så det är bara ett plus, har varit så sjukt trött nu när det blir kolsvart runt fyra på dagarna. Känns ju som att klockan är åtta på kvällen när det är så svart. trött, trött trött!
I år är jag faktiskt jätte sugen på att julpyssla typ nu! åren innan har jag inte haft sån här feeling! så jag ska börja lite i veckan, är ju faktiskt 1:a advent till helgen. Trodde det alltid var första helgen i december? men tydligen inte.
I helgen blir det första natten att sova utan Ester! vi ska nämligen på manges 30 års kaka i örebro, ska bli jätte kul!
Mamma och pappa kommer hit och sover så det känns tryggt. Hon har nog tänder på g den där lilla tjejen eller så har hon fått kort stubbin. haha! men hon är ändå söt när hon blir sådär vrång. Hugger efter de mesta hon kommer över, fingrarna, katten, leksaker osv. så de borde vara bissingarna.
Hon blir lixom ett halv-år den sista november, herregud har hon verkligen funnits utanför magen i 6 månader snart?! men det är kul att se hur hon utvecklas hela tiden, går undan minsann älskade lilla unge!
Skeppa iväg våran soffa idag, så nu måste vi beställa nya. men först måste vi komma på vad vi vill ha, stocksund ikea är det som gäller men vilka delar vet vi inte. två fotöljer och en trea eller två treor och en fotölj. Inte lätt!
Blir lite roligare att kunna möblera om lite i alla fall, än en stor blaffa mitt i rummet som inte går att flytta runt med.
Nu har vi köpt summerburst biljetter också, längtar!! 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Emelie Eriksson:

Jag längtar också efter julen!! ☺️ bästa mystiden ✨❄️ Mer inlägg från dig 👍🏼😘