Sverige <3

Hemkommen i onsdags kväll. Vi rullade in på hyttudden runt halv tolv på natten. Jag var trött som ett as efter 12 timmar i ett flygplan och 3 timmar i bil, utan att ha sovit. Plus omställningen med tiden!
Men vi har i alla fall haft det jätte bra nere i ao nang! Mycket sol, bad i havet, poolen, fruktsmoothies.
En dag åkte vi ut till ön Poda, herregud va fint det var där! sanden var vit och mjuk som mjöl och vattnet sådär härligt turkost. Mata fiskar och åkte long tail båt. Mycket bra dag!
En annan dag åkte vi till ett buddhist tempel, det var också fränt att se! Man kunde gå upp för nått berg med 1260 trappsteg, den enda som gick upp var såklart tränade martin! vi andra strosade runt nere sålänge!
Vi bodde jätte fint med endast en gångväg mellan oss och havet <3 har verkligen bara njutit hela resan!
Aporna är ju ett slag för sig! helt galna verkligen. Snodde allt dom kom över! inte blyga för fem öre :) så det blev i princip en daglig tur ner på stranden för att kolla på dom :) haha!
Maten var jätte god första veckan. Sen ville jag bara spy på thai mat.. haha! usch fanns inget i min smak, allt smaka likadant. Så det är nog det jag längtade efter mest. Svensk mat och frukost!
Samma sak med lunch, bananpannkaka och annat sött är ju inte min grej. Så min lunch i två veckor bestod av antingen pommes, snickers, ris eller vår rullar. Men så fick jag gall känning såklart. Och då ska man undvika fett, sött, surt, starkt, ägg, frukt. Typ det enda man äter där nere. Så det var inte lika kul! :/
Vi var ute och käkade varje kväll, det var jätte mysigt! Och efter det blev det alltid lite stros och kolla i affärer. Snacka om att försäljarna som står utanför är jobbiga. Och alla som sprang runt på stranden och skulle sälja massase, (massage), salong (sarong) chaan & watee ( chang & vatten) konstant tjat. Det är också en grej man tröttnar på efter en vecka :)
Men som sagt så har vi haft en jätte bra resa! Thailand är verkligen underbart!
Skönt att vara hemma i vardagen igen, men det är ju så sjukt mycket snö nu! herregud, jonte får ploga ihjäl sig typ.
Till veckan är det ingen skola, eftersom dom andra har prov. Så för mig blir det jobb i köket mån, tis, tors och lör.
Bra med lite pengar, då det blir fattigt med csn bidrag på 2 tusen.
På onsdag går vi in i vecka 26 i graviditeten. Jag tycker det går så fort!! Innan har man hört att det skulle gå så sakta i början och att man räknar timmarna tills man går in i nästa vecka. Men icke :)
Lägger upp en bild bomb från thailand senare från telefonen!
Hoppas alla har det bra i snö yran!