örebro

Det inlägget jag skrev sist blev konstigt nog inte upplagt så de fick bli upplagt nu istället även fast de va förra veckan jag skrev de :) 
Är ledig nu i 2 dagar, så idag fick det bli en tur till örebro och hälsa på lillasyster, alltid lika mysigt att ses! Önskar att hon bodde närmare, men de kunde ju varit värre 1 timme in till örebro är inte såååå farligt! 
Det blev massa sportshopping nya springskor, träningstights, vindjacka och lite annat smått o gott! God burgare & gofika på marieberg, mysigt med systerdag <3
Imorgon får det bli invigning med nya grejjerna, har varit ut på 6 km jogg nu några gånger och det går bra! Kors i taket!! Hatar egentligen att springa, har alltid gjort och gör väl egentligen fortfarande! Haha, men man får väl stå ut och lida lite då och då för att försöka nå sina mål. I sommar får de bli box med syrran, de är så jävla gött :) 
Huset går framåt också, köket är snart färdigkaklat, tapetsera och lägga golv är inte allt för långt bort ;) ska uppdatera lite i bilder någon dag. 
Nu blir de bingen! Natti på er
 
 
 
#1 - - lillsis:

snyygg😍 grym på att jogga ju!!