Vitt, vitt, vitt..

Jag blir allt lite piggare av ljuset, snön är rätt bra ändå. Bättre än regn och svarta/gråa dagar. Det blir en varmare kyla på något vis, mysigare, finare, ljusare. Helt plötsligt blev det mycket fördelar.
Barnen får åka pulka och törjeraggarna får lära sig sladda. Rätt kul med snö!
Jobbar för fulla muggar nu, man blir faktiskt mer psykiskt pigg av att jobba, inte bara sitta inne och vara obehövlig.
men såklart fysiskt trött, min ischias (om det är det) är sjukt jobbig nu, speciellt när man inte kan hålla farten på jobbet som man vill ha! och efter ett 8 timmarpass med ischiaskläm, är det inte skönt när man kommer hem.
När jag kommer hem och åkt bil i typ 10-15 minnuter kan jag fan knappt gå. men efter några minuter går det bra. Bara att hålla ut en stund. Samma sak varje dag, en natts sömn så är det inga problems på morronen!
Mina händer ser ut som en jävla öken, torr, röd, bubblig, kliar. Är nog min medicin för finnarna som torkar ut lite mer än vanligt. Plus att när man jobbar i kök/städ tvättar man händerna konstant, och har handskar som torkar ut huden. Tur min fina kille är på apoteket och ska köpa dundersalva åt mig <3
Idag fick min finaste Sanna och hennes kille Daniel en lite pojke som ska heta Vincent. otroligt glad för deras skull, mysigt som bara attan!! Ska bli kul att träffa det lilla livet i februari när vi ska till avicii! Hotell bokat i 2 nätter, ska bli sköönt!
 
 
#1 - - Lini:

Haha, törjraggarna får lära sig sladda ;) så gött att du verkligen ser det som en av fördelarna !