Mellandagarna

Nu är julen över och vi väntar på att få fira in det nya året! Julafton var jätte mysig, vi var hos svärföräldarna hela dagen och mös runt, isa var hemma också, fick massa fint :) vid 5 drog vi hem till villavägen, och var där hela kvällen, fick massa fint att familjen <3 lyckad julafton, som alla andra år! Sigrids första dessutom :)
Nu är nyår planerat också och vi vet vilka som kommer och inte. Det kommer bli en dunder fest hemma på villavägen, är så jävla laddad, ska bli as kul!!
Jag och lillasyrran drog in till örebro igår, mysigt med lite systertid! Vi drog till stora örebro och där träffa vi moa, py & natta, alltid lika kul! Men ja och anna va så jävla trötta så det blev skaplig tidig hemgång, fast först god kebab såklart.  Idag har vi flängt runt lite, marieberg, elgiganten, willys... masser med människor också nu när det är mellandagsrea så vi handlade bara det vi behövde, orkar inte gå och handla massa kläder när det är proppfullt överallt... jag köpte nyårsskjorta och två tröjjor till älskling, det är han värd nu när han och mange har snickrat upp innertaket på 2 dagar, grymma <3
Imorgon ska vi till farmor och käka lite, ska bli mysigt, ett tag sen man såg henne!
Vi har en till katt nu också! han heter också sune och är en stoor viit bondkatt, världens goaste! Har faktiskt döpt lillsune efter honom, storsune och lillsune! Hans mattte har nämligen gått bort så jag tog honom, istället för att han ska bli en stallkatt!  
Sigrid växer för varje dag, nu sitter hon själv och snackar bebispråk ;) så söt!! tänk att hon kan lysa upp ens vardag så mycket, lilltolan <3
Lägger in lite blandade bilder.